Ενισχύστε το Macroskopio

Το Μεγάλο Νανούρισμα!

Μια γλυκιά νύστα, τόσο ξεκούραστη

Πόσοι θα αντέξουν να μη κοιμηθούν μέσα στο βόλεμα της κανονικότητας που ναι μεν έφυγε ανεπιστρεπτί αλλά ακόμη χρησιμοποιείται σαν Σειρήνα που σε προσκαλεί να ζήσεις τις γλυκές σου ρουτίνες και την άνεση της νωθρής σου εποχής ?

freedom

Για λίγη κανονικότητα πλέον θα ξεπουλάμε τα πάντα – ήδη συμβαίνει – για λίγη ψευδαίσθηση «ελευθερίας» που πλέον τιμολογείται με αντίτιμο της ατομικές ελευθερίες, τις συνταγματικές προβλέψεις και τις διεθνείς συνθήκες, βήμα - βήμα μας πάνε στην αποδοχή καθολικών ελέγχων πλέον,  όχι μόνον πάνω στη δημόσια ζωή μας αλλά και στο σώμα μας το ίδιο!

Αυτό που αποκρύπτεται σε δημόσια θέα και μέσα στο βουητό της καλόβολης διαγωγής, είναι το γεγονός ότι ΕΦΟΣΟΝ ΜΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΠΑΡΑ ΤΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΤΟΤΕ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ. Τότε είμαστε αντιμέτωποι με Πολιτικό πλέον ζήτημα και στην ουσία σαφέστατα ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ !

Το μεγάλο Νανούρισμα των συνειδήσεων επιτυγχάνεται με απλά τρυκ:

  1. Η ανταλλαγή των ατομικών σου ελευθεριών γίνονται στο όνομα κάποιου δημοσίου συμφέροντος το οποίο υπερβαίνει την ατομική σου υπόσταση παρά την πρότερη εμπειρία της ανθρωπότητας από τη δίκη της Νυρεμβέργης
  2. Εκπαιδεύεσαι να δίνεις λόγο και να αποδέχεσαι έλεγχο για το που πας και τι κάνειςfreedom keys
  3. Μαθαίνεις να φέρεις πιστοποίηση Ιατρικών φρονημάτων ! και μάλιστα οι πολιτικές σου θέσεις έμμεσα αντικατοπτρίζονται στο διαβατήριο της πανώλης!
  4. Εκπαιδεύεσαι να αποδέχεσαι την οποιαδήποτε Γνώμη των ειδικών ! ως ανώτερη από το δικαίωμα σου στη σκέψη και την περίσκεψη στα ζητήματα της Υγείας σου και του σώματος σου !
  5. Συνηθίζεις να αποφεύγεις την «υπερ-ανάλυση» δύσκολων τεχνικών ζητημάτων και πρακτικά μεταφέρεις και αποδίδεις την ευθύνη της ζωής σου σε ένα «σοφό» σύστημα που ενδιαφέρεται για το καλό σου !
  6. Προσκαλείσαι στα εξαιρετικά αγαθά της μετακίνησης και συγχρωτισμού μόνον υπό τον όρο της πιστοποίησης καθαρότητος και αποδοχής του συστήματος αυτού

Γενικά δεχόμαστε ένα ταχύτατο crash course στην αποποίηση της ατομικής ευθύνης και των ατομικών ελευθεριών

Το Σύστημα αυτό το οποίο εν χορώ άδει τα περί του Αδου τρομομηνύματα σε προσκαλεί να νανουριστείς να πέσεις για έναν γλυκό ύπνο αποχαιρετώντας τη συνειδητότητα σου (όση τέλος πάντων διέθετες) για να προχωρήσει ανενόχλητο στα περαιτέρω…

Οι επιλογές είναι σαφώς σκληρές πλέον. Όποιος παραμένει ξύπνιος θα αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγή.

Όποιος τελικά  δε νανουριστεί επιλέγει το δύσκολο δρόμο !

Επιλέγει την αλήθεια, την καθαρότητα της σκέψης και το όνειρο μια όντως κανονικής ζωής και όχι μιας κανονικότητας περιτυλιγμένης σε πλαστικό σακουλάκι με σφραγίδες από  πιστοποιητικά !

fear 2

Όσοι δεν κοιμούνται εφησυχασμένοι αντιλαμβάνονται πλέον με σαφήνεια ότι εδώ δε συζητάμε  για ιατρικό θέμα

Έχουμε φύγει από αυτή τη ζώνη την ίδια στιγμή που άρχισαν οι απαγορεύσεις και οι διαχωρισμοί μεταξύ δεκτικών και αρνητών.

Ο γιαλός έχει στραβώσει, όχι εμείς !

Το Macroskopio στηρίζεται αποκλειστικά στις δωρεές των αναγνωστών. 
Δεν έχει διαφημιστικά έσοδα και δεν χρηματοδοτείται από εταιρείες ή πολιτικά κόμματα. 
Η οικονομική σας στήριξη είναι ταυτόχρονα μια στήριξη επιβίωσης για ένα αδέσμευτο site σχολιασμού της επικαιρότητας, αλλά και μια αναγνώριση της ποιότητας της δουλειάς μας.
Το Macroskopio στηρίζεται αποκλειστικά στις δωρεές των αναγνωστών. 
Δεν έχει διαφημιστικά έσοδα και δεν χρηματοδοτείται από εταιρείες ή πολιτικά κόμματα. 
Η οικονομική σας στήριξη είναι ταυτόχρονα μια στήριξη επιβίωσης για ένα αδέσμευτο site σχολιασμού της επικαιρότητας, αλλά και μια αναγνώριση της ποιότητας της δουλειάς μας.

Μείνετε σε επαφή

Εγγραφείτε στο Newsletter

magnifiercross