Ενισχύστε το Macroskopio

Τί θέλει να πει ο Ποιητής;

Το Μεταφραστικό τμήμα του Macroskopio κάνει ελεύθερη απόδοση σημαντικών δηλώσεων ξεκαθαρίζοντας τα μηνύματα…

Αντιγράφω από το www.newsit.gr τις δηλώσεις Τσαβούσογλου και δίνω ιδιαίτερη προσοχή στα 6 σημεία που αναφέρει σχετικά με το εποικιστικό πρόβλημα της χώρας, το οποίο ονομάζει «μεταναστευτικό».

Λέει, λοιπόν, ο καλός γείτονας…

Καλούμε την ελληνική κυβέρνηση:

  1. “να επανορθώσει για τις απάνθρωπες συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι μετανάστες, που καταγράφονται επίσης από διεθνείς οργανισμούς…” = ΕΝΝΟΕΙ: H Τουρκία δεν είναι κάποια χώρα που διαπράττει γενοκτονίες και είναι ανάλγητη σε ανθρωπιστικά προβλήματα!
  2. “να φροντίσει για την πρόληψη θανάτων των μεταναστών, των ανηλίκων καθώς και των μεταναστών που δεν μπορούν να λάβουν την απαιτούμενη βοήθεια…” = ΕΝΝΟΕΙ: Πρώτον, ας εμπεδώσουμε ότι είναι μετανάστες και πρόσφυγες και OXI παράνομοι έποικοι, κάτι που τώρα τελευταία ακούγεται. Και δεύτερον, η Τουρκία ως μεγαλόψυχη υπερδύναμη της περιοχής φροντίζει για τα μικρά παιδιά που αγαπά και σέβεται!
    kappadokia
    3. “να μην ξεχνά ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν δικαιώματα και ελευθερίες που απορρέουν από το διεθνές δίκαιο…” = ΕΝΝΟΕΙ: Μη γίνει καμιά παρεξήγηση και δε θεωρηθούν πρόσφυγες ή μετανάστες, διότι μόνον έτσι δικαιούνται επιδόματα από Διεθνείς Οργανισμούς και έτσι εξασφαλίζεται η εγκατάστασή τους μόνιμα στην ενδοχώρα σας, κάτι που η Τουρκία διακαώς επιθυμεί ώστε να αποκτήσει έλεγχο και επιρροή στην Ελληνική Ηπειρωτική Επικράτεια, πέρα από τα νησιά που πλέον τα έχουμε γεμίσει με δικούς μας ανθρώπους!4.“να τερματιστεί η πρακτική προώθησης των μεταναστών βάσει του Διεθνούς Δικαίου...” = ΕΝΝΟΕΙ: Μετά από τόσο Σχεδιασμό για να πιέζουμε την Ελλάδα και όλη την Ευρώπη μην κάνετε καμμιά στραβή και μας γυρίζετε και κόσμο πίσω.

    5.“να μην χρησιμοποιούν όπλα εναντίον μεταναστών και να μην τους αντιμετωπίζουν απάνθρωπα…” = ΕΝΝΟΕΙ: Μην ‘τρομάξετε’ τις ροές και αρχίσει να μη θέλει ο κόσμος να έρθει προς τα εκεί, και πάνω απ’ όλα επειδή ένα πρωί πάντα υπάρχει περίπτωση κάποιοι Τούρκοι Κομάντος να έχουν μεταμφιεστεί σε μετανάστες για να πατήσουν κάποια βραχονησίδα. Προσέξτε μην μας χαλάσετε το σχέδιο για αθόρυβη παστρική δουλειά εις βάρος των Κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας σας!

    6.“να δείξουν σεβασμό στις πεποιθήσεις των μεταναστών, καθώς και στις κοινές αξίες της Ευρώπης και της ανθρωπότητας…” = ΕΝΝΟΕΙ: Είναι κρίσιμης σημασίας να μην αφομοιωθούν οι πληθυσμοί που στέλνουμε, ώστε μέσω της κοινής ισλαμικής παράδοσης να είναι χειραγωγήσιμοι από την Τουρκία, μέσα στην ίδια σας τη χώρα. (το περί Ευρώπης είναι πολύ-πολιτισμικό πρόσχημα…!)

Αυτή η προσπάθεια απόδοσης των δηλώσεων των καλών μας γειτόνων ελπίζουμε να σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα από μια διαφορετική ματιά, ειδικά όταν παραξενεύεστε για το  πως μια χώρα σαν την Τουρκία με την ιστορία που έχει στο πρόσφατο παρελθόν μπορεί να νοιάζεται τόσο πολύ για τους παράνομα εισερχόμενους στην Ελληνική Επικράτεια!

Για να είμαστε συνεννοημένοι…

Το Macroskopio στηρίζεται αποκλειστικά στις δωρεές των αναγνωστών. 
Δεν έχει διαφημιστικά έσοδα και δεν χρηματοδοτείται από εταιρείες ή πολιτικά κόμματα. 
Η οικονομική σας στήριξη είναι ταυτόχρονα μια στήριξη επιβίωσης για ένα αδέσμευτο site σχολιασμού της επικαιρότητας, αλλά και μια αναγνώριση της ποιότητας της δουλειάς μας.
Το Macroskopio στηρίζεται αποκλειστικά στις δωρεές των αναγνωστών. 
Δεν έχει διαφημιστικά έσοδα και δεν χρηματοδοτείται από εταιρείες ή πολιτικά κόμματα. 
Η οικονομική σας στήριξη είναι ταυτόχρονα μια στήριξη επιβίωσης για ένα αδέσμευτο site σχολιασμού της επικαιρότητας, αλλά και μια αναγνώριση της ποιότητας της δουλειάς μας.

Μείνετε σε επαφή

Εγγραφείτε στο Newsletter

magnifiercross