Ενισχύστε το Macroskopio

Όχι στο Φόβο

Μην του δίνετε χώρο

Εκτελούνται πλέον σαφώς Ψυχολογικές Επιχειρήσεις στη χώρα με στόχο το ηθικό του Στρατεύματος και του Λαού.

Διαφαίνεται πως υπάρχει προετοιμασία εδάφους για αποδοχή τετελεσμένων.

Αυτές περιλαμβάνουν τη μείωση της διάθεσης αντίστασης, την εμφύτευση του Συνδρόμου της Στοκχόλμης, αλλά βασικότερα τη δημιουργία της ψευδαίσθησης περί παντοδυναμίας της Τουρκίας.

Γνωστές τακτικές που αποσκοπούν στους απληροφόρητους πολλούς και στους εύπιστους.

7B241818 F7AE 4A92 A72A 76D487CBBB5D 4 5005 cΤην παντοδυναμία της Τουρκίας αφήστε να σας την αφηγηθούν οι ήττες στη βόρεια Συρία, όπου οι ταπεινώσεις διαδέχονται η μία την άλλη, από έναν αντίπαλο που απέχει παρασάγγας από τις επιχειρησιακές δυνατότητες των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων!

Την πεποίθηση, όμως, για την τρομακτική ισχύ πυρός του Ελληνικού Στρατού και για την τρομακτική ζημιά που μπορεί να προκαλέσει στην Τουρκία, ας έχουμε τη στοιχειώδη νοημοσύνη να την αντιληφθούμε από μόνοι μας χωρίς «αντικειμενική ειδησεογραφία» από τα μέτωπα με την άδεια των εχθρικών δυνάμεων…
Η Ελλάς σε αμυντική διάταξη είναι ένα τρομακτικό και επίφοβο σύνολο που μπορεί να σε ματώσει πολύ άσχημα. Τόσο άσχημα που αν είσαι η μεγάλη Τουρκία να το σκέφτεσαι ήδη 45 χρόνια, και να το ζυγίζεις και να μη σου βγαίνουν οι υπολογισμοί ακόμη και σ’ ένα ακραία  καλό σενάριο!

Αυτό τα Τουρκικά επιτελεία το γνωρίζουν και αν μάλιστα δεν ήταν έτσι θα είχανε ήδη κάνει το ντου, χίλιες φορές αυτές τις δεκαετίες που πέρασαν. Όχι μία, αλλά ΧΙΛΙΕΣ!

Ακόμα και η εισβολή στην Κύπρο για την οποία προσπαθούν να παρουσιάσουν ως επιτυχία ήταν μια ατυχής μετριότητα δεδομένου ότι βοηθήθηκαν από θεούς και δαίμονες (ονόματα να μη λέμε….!) Και όπου οι προδοτικές εντολές δεν έφτασαν σε Ελληνικές Στρατιωτικές μονάδες, οι νίκες εις βάρος του Τουρκικού Στρατού ήταν περιφανείς!

Να φοβάστε την παραπληροφόρηση, την προπαγάνδα, τη δημιουργία εντυπώσεων που αποσκοπούν ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΤΟΥΦΕΚΙΣΤΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ!

Η ΤΟΥΡΚΙΑ είναι αυτή που ΦΟΒΑΤΑΙ.

WarTags
Η ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΗ Ισχύς Της Ελλάδος, ΑΚΟΜΗ και τώρα ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ Μνημονίων, είναι εξαιρετικά φονική!

Μην ψαρώνετε,

μη μασάτε,

μην πιστεύετε τον κάθε προπαγανδιστή της ηττοπάθειας που αποσκοπεί να καθίσει τον Ελληνικό λαό στο σκαμνί του συμβιβασμού, μεταλαμπαδεύοντας την εμπειρία των Πρεσπών στο Αιγαίο!

Πλησιάζει η ώρα που … ναι! … σαφώς θα κληθούμε να αποφασίσουμε αν θα επιλέξουμε τον φόβο ή το ρίσκο.

Ο φόβος και η παραπληροφόρηση, όμως, θα αποτελούν σίγουρη εγγύηση ήττας και μάλιστα άκαπνης!

Έχουμε δύναμη και μπορούμε να τιμωρήσουμε παραδειγματικά τις βάρβαρες ορέξεις, αρκεί να μην ξεχάσουμε ότι ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

Αυτή τη στιγμή δίνεται μία μάχη για τον έλεγχο του μέσου Νου.

Πρέπει να πιστέψουμε πως είμαστε αδύναμοι, χρεωκοπημένοι, αμαρτωλοί γεμάτοι ενοχές, ώστε εκεί που στρατιωτικά είμαστε ισχυροί να πάμε τρομαγμένοι προσκυνητές στη Χάγη, ΑΜΑΧΗΤΙ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΟΜΗ ΜΠΟΡΕΙ να πετύχει συντριπτικά πλήγματα!

Αντέχουμε την κόντρα όμως;

Η απάντηση θα δοθεί σύντομα και θα πρέπει να ακουστεί με σαφήνεια, πριν καπελωθεί από έγκριτους και σεβάσμιους πολιτικούς Ταγούς…!

Ακόμη μπορούμε!

Το Macroskopio στηρίζεται αποκλειστικά στις δωρεές των αναγνωστών. 
Δεν έχει διαφημιστικά έσοδα και δεν χρηματοδοτείται από εταιρείες ή πολιτικά κόμματα. 
Η οικονομική σας στήριξη είναι ταυτόχρονα μια στήριξη επιβίωσης για ένα αδέσμευτο site σχολιασμού της επικαιρότητας, αλλά και μια αναγνώριση της ποιότητας της δουλειάς μας.
Το Macroskopio στηρίζεται αποκλειστικά στις δωρεές των αναγνωστών. 
Δεν έχει διαφημιστικά έσοδα και δεν χρηματοδοτείται από εταιρείες ή πολιτικά κόμματα. 
Η οικονομική σας στήριξη είναι ταυτόχρονα μια στήριξη επιβίωσης για ένα αδέσμευτο site σχολιασμού της επικαιρότητας, αλλά και μια αναγνώριση της ποιότητας της δουλειάς μας.

Μείνετε σε επαφή

Εγγραφείτε στο Newsletter

magnifiercross