Ενισχύστε το Macroskopio

Μεγάλες Αντιδράσεις

"Δεν θα τα παρατήσουμε ποτέ" - Διαμαρτυρίες ξεσπούν σε όλο τον κόσμο για την κυβερνητικά μέτρα κατά του COVID

Χρόνος ανάγνωσης:
2 λεπτά

 

ΑΠΌ ΤΟΝ TYLER DURDEN

ΚΥΡΙΑΚΉ, 21 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ 2021 - 11:09 ΠΜ

Το AP News τους αποκαλεί "ακροδεξιούς", αλλά δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι που αγαπούν την ελευθερία διαδήλωσαν κατά των νέων τυραννικών μέτρων δημόσιας υγείας, όπως τα μερικά και πλήρη λουκέτα, τα υγειονομικά διαβατήρια και οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί, σε όλη την Ευρώπη.

Διαδηλώσεις κατά των νέων περιορισμών για τον ιό παρατηρήθηκαν στην Αυστρία, την Κροατία, την Ιταλία, τη Βόρεια Ιρλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Γερμανία και τις Κάτω Χώρες. Εκτός Ευρώπης, διαδηλωτές παρατηρήθηκαν σε διάφορες πόλεις του Καναδά, της Αυστραλίας, της Ιαπωνίας, ακόμη και στις ΗΠΑ. Κάποιοι σηματοδότησαν το Σάββατο ως μέρος μιας συγκέντρωσης "Παγκόσμιας Ελευθερίας" για να διαμαρτυρηθούν για τους περιορισμούς του COVID-19 και τις εντολές εμβολίων.

Ορισμένες από τις πιο έντονες συγκεντρώσεις, οι οποίες εξελίχθηκαν σε ταραχές, έγιναν στην πόλη-λιμάνι του Ρότερνταμ. Οι συγκρούσεις μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας ξεκίνησαν την Παρασκευή και συνεχίστηκαν μέχρι το βράδυ του Σαββάτου.

 Περίπου 30 λεπτά μακριά, οι διαμαρτυρίες μετατράπηκαν σε ταραχές στη Χάγη.

Οι διαδηλωτές σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις είχαν κοινά σημεία καθώς διαδήλωναν για να διαφυλάξουν τη ζωή και την ελευθερία τους. Οι κυβερνήσεις προσπαθούν να τις λεηλατήσουν μέσω αυξημένων περιορισμών COVID, υποχρεωτικών διαβατηρίων υγείας και αναγκαστικών εμβολιασμών.

Οι χειρότεροι περιορισμοί, ή μάλλον η λεηλασία των ελευθεριών από την κυβέρνηση, σημειώθηκαν στην Αυστρία, όπου τα πλήρη λουκέτα αρχίζουν τη Δευτέρα. Σε εθνικό επίπεδο τα λουκέτα αναμένεται να διαρκέσουν τουλάχιστον δέκα ημέρες, αλλά μπορεί να παραταθούν σε περισσότερες από δύο εβδομάδες. Στη συνέχεια, από την 1η Φεβρουαρίου, η κυβέρνηση θα καταστήσει υποχρεωτικούς τους εμβολιασμούς (μόνο το 66% των 8,9 εκατομμυρίων κατοίκων της Αυστρίας είναι πλήρως εμβολιασμένοι).

Picture 1 1

Στην πορεία του Σαββάτου στην τεράστια πλατεία Heldenplatz της Βιέννης πολλοί φώναζαν "Το σώμα μου, η επιλογή μου", "Υπερασπιζόμαστε τα παιδιά μας!" και "Αντίσταση!".

Μία από τις μεγαλύτερες διαμαρτυρίες μπορεί να ήταν στο Ζάγκρεμπ, τη βορειοδυτική πρωτεύουσα της Κροατίας, όπου, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο των Πολιτών, 100.000 άνθρωποι κατέκλυσαν τους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν για τα διαβατήρια υγείας και τα νέα μέτρα COVID της κυβέρνησης.

protest 4

Στη Ρώμη, χιλιάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στο Circus Maximus της πρωτεύουσας για να διαμαρτυρηθούν για τα πιστοποιητικά "Green Pass" που απαιτούνται σε χώρους εργασίας, εστιατόρια, κινηματογράφους, θέατρα, αθλητικούς χώρους και γυμναστήρια, καθώς και για τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

 

 

 

 

 

"Άνθρωποι σαν εμάς δεν τα παρατάμε ποτέ", έγραφε η επιγραφή ενός διαδηλωτή.

Η αντίσταση κατά του ολοκληρωτισμού εξαπλώνεται σε όλη την Ευρώπη. Συνήθως, "οι Ευρωπαίοι είναι γενικά πιο υποχωρητικοί από τους Αμερικανούς όταν πρόκειται για κυβερνητικές εντολές. Αλλά ακόμη και εκεί, οι πολίτες διαμαρτύρονται για τις κυβερνήσεις που καταλαμβάνουν την εξουσία στο όνομα της δημόσιας υγείας", δήλωσε ο Thomas Lifson του American Thinker.

Οι άνθρωποι του κόσμου αφυπνίζονται απέναντι στην κυβερνητική τυραννία που λεηλατεί τη ζωή και τις ελευθερίες τους, καθώς ο Άνθρωπος του Νταβός, οι παγκόσμιες ελίτ και οι πολιτικοί αξιωματούχοι τους γίνονται πιο δυστοπικοί από ποτέ.

Η αυξανόμενη δυσαρέσκεια μεταξύ των πολιτών και των αντίστοιχων κυβερνήσεων τους είναι επικίνδυνη - έτσι ξεκινούν οι επαναστάσεις.

Το Macroskopio στηρίζεται αποκλειστικά στις δωρεές των αναγνωστών. 
Δεν έχει διαφημιστικά έσοδα και δεν χρηματοδοτείται από εταιρείες ή πολιτικά κόμματα. 
Η οικονομική σας στήριξη είναι ταυτόχρονα μια στήριξη επιβίωσης για ένα αδέσμευτο site σχολιασμού της επικαιρότητας, αλλά και μια αναγνώριση της ποιότητας της δουλειάς μας.
Το Macroskopio στηρίζεται αποκλειστικά στις δωρεές των αναγνωστών. 
Δεν έχει διαφημιστικά έσοδα και δεν χρηματοδοτείται από εταιρείες ή πολιτικά κόμματα. 
Η οικονομική σας στήριξη είναι ταυτόχρονα μια στήριξη επιβίωσης για ένα αδέσμευτο site σχολιασμού της επικαιρότητας, αλλά και μια αναγνώριση της ποιότητας της δουλειάς μας.

Μείνετε σε επαφή

Εγγραφείτε στο Newsletter

magnifiercross