Ενισχύστε το Macroskopio

FAIL

Χρόνος ανάγνωσης:
3 λεπτά

Ο πόλεμος εναντίον του ιού, έχει οδηγήσει σε κολοσσιαία αποτυχία και η άρχουσα τάξη είναι αποφασισμένη να καλύψει αυτή την αναμφισβήτητη πραγματικότητα.

γραμμένο από τον jordan schachtel

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021 

 

Ο πόλεμος εναντίον ενός ιού έχει χαθεί προ πολλού και το τεράστιο κόστος που συνεχίζει να συσσωρεύεται.

Είτε πιστεύετε ότι όλα αυτά έγιναν για να επέλθει η Μεγάλη Επαναφορά είτε ότι κάποιοι από τους εμπλεκόμενους παράγοντες ήθελαν πραγματικά να σταματήσουν έναν ιό, το αποτέλεσμα είναι πλέον σαφές. Ο πόλεμος κατά του COVID-19 τελείωσε και είχε ως αποτέλεσμα κολοσσιαίες απώλειες.

Δεν κερδήθηκε ούτε μία μάχη. Έχασαν τον πόλεμο, ξέρουν ότι έχασαν τον πόλεμο, και τώρα η ηττημένη πλευρά του πολέμου - η παγκόσμια "ελίτ" - προσπαθεί να συγκαλύψει αυτή την πραγματικότητα με κάθε μέσο, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι θα παρασύρει μαζί της ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Εισιτήρια κίνησης για παιδιά 5 ετών στη Νέα Υόρκη και το Σαν Φρανσίσκο. Φυλακή για τους μη συμμορφούμενους στην Αυστρία και τη Γερμανία. Κέντρα κράτησης για ενοχλητικούς πολίτες στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία. Τι κοινό έχουν όλα αυτά τα μέρη; Πρώτα απ' όλα, όπως οι αναγνώστες μας γνωρίζουν καλά μέχρι τώρα, κανένα από αυτά τα μέτρα δεν υποστηρίζεται από κανένα ανάλογο επιστημονικό προηγούμενο.

Η παγκόσμια "ελίτ" επιστράτευσε με τη βία δισεκατομμύρια ανθρώπους για να πολεμήσουν έναν "πόλεμο εναντίον ενός ιού", και αυτός ο πόλεμος έχει αποτύχει παταγωδώς. Τώρα, σχεδόν δύο χρόνια μετά την έναρξη αυτού του πολέμου, η άρχουσα τάξη δεν τα παρατάει. Μακριά από το να παραδώσουν αυτόν τον αήττητο πόλεμο, οι "στρατηγοί" αυτού του αγώνα αποφάσισαν να επιχειρήσουν να μας ρίξουν μαζί τους σε μια κολοσσιαία ήττα.

Οι άνθρωποι, οι οργανώσεις και οι κυβερνήσεις που είναι υπεύθυνοι για τη διεξαγωγή του "πολέμου μας ενάντια σε έναν ιό" έχουν χάσει με καταστροφικό τρόπο. Μακριά από μια επιτυχημένη παγκόσμια προσπάθεια να σταματήσουν έναν ιό, αυτές οι κυρίαρχες φατρίες και τα κέντρα εξουσίας έχουν απογοητεύσει τα δισεκατομμύρια των ανθρώπων που επιστρατεύτηκαν σε αυτόν τον πόλεμο χωρίς τη συγκατάθεση των κυβερνώντων.

Από το Λος Άντζελες μέχρι το Σίδνεϊ, τη Μόσχα, το Ρίο, τη Νέα Υόρκη, το Παρίσι, το Λονδίνο και παντού ενδιάμεσα, σχεδόν κάθε κυβέρνηση σε κάθε επίπεδο σε όλο τον κόσμο, με ελάχιστες εξαιρέσεις, διέπραξε απίστευτη ζημιά εναντίον των πληθυσμών της στο όνομα της αναχαίτισης ενός ιού. Και δεν έχουν να επιδείξουν απολύτως τίποτα.

Έριξαν κάθε μέσο της κατηγορίας των "ειδικών της δημόσιας υγείας" που υπάρχει στο βιβλίο για την πανδημία COVID-19, και τίποτα δεν λειτούργησε. Αλλά οι υπεύθυνοι δεν θέλουν να κατηγορηθούν για το χάος που προκάλεσαν. Αυτό είναι κακή πολιτική και δεν είναι ιδανική κατάσταση για όσους πιστεύουν ότι είναι η προσωποποίηση της ίδιας της επιστήμης. Έτσι, αντί να παραδεχτούν την κατάφωρη, εγκληματικά αμελή και τώρα σκόπιμη αποτυχία, αυτοί οι «μανιακοί σαμποτέρ» διπλασιάζουν, τριπλασιάζουν και τετραπλασιάζουν το πραγματικό κόστος για τις μάζες. Οι "ελίτ" γνωρίζουν ότι τίποτα δεν λειτουργεί, αλλά προτιμούν να τους πάρουν όλους μαζί τους παρά να παραδεχτούν τη συνολική αποτυχία.

Οι μάσκες απέτυχαν.

Τα λουκέτα απέτυχαν.

Κάθε αναμόρφωση της κοινωνίας για να προσαρμοστεί στο καθεστώς ασφαλείας απέτυχε.

Και τώρα γίνεται αρκετά σαφές ότι το καθεστώς ένεσης mRNA της Μεγάλης Φαρμακευτικής απέτυχε επίσης.

Ο λαός δεν απογοήτευσε την άρχουσα τάξη. Είτε μας αρέσει είτε όχι, ο λαός συμμορφώθηκε μαζικά. Σύμφωνα με τόσες πολλές μετρήσεις, η συμμόρφωση με αυτά τα ψευδοεπιστημονικά μέτρα ξεπέρασε κάθε όριο. Σχεδόν όλοι φορούσαν τις μάσκες. Σχεδόν όλοι έμειναν στα σπίτια τους για να "σταματήσουν την εξάπλωση". Υπολογίζεται ότι χορηγήθηκαν 8+ δισεκατομμύρια δόσεις εμβολίων COVID.

Οι πολίτες σε όλο τον κόσμο έδειξαν συντριπτική, σχεδόν τυφλή εμπιστοσύνη σε αυτές τις κυβερνήσεις για την προστασία τους από έναν ιό.

Η ανθρωπότητα έχει μείνει με ένα τεράστιο κόστος σε οικονομικούς όρους, με την άρχουσα τάξη να έχει επιστρατεύσει δισεκατομμύρια σε αυτό το χάος, με αποτέλεσμα εκατοντάδες εκατομμύρια χαμένες ζωές και ζωές.

Anthony Fauci, Bill Gates, Joe Biden, Xi Jinping, Boris Johnson, Angela Merkel, Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, The New York Times, Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα, Pfizer, Moderna, Facebook, Google, Twitter, CDC, FDA και ο κατάλογος συνεχίζεται.

Αυτοί οι άνθρωποι, οι κυβερνήσεις και οι οργανισμοί θα πρέπει να οριστούν από αυτή την εποχή και τον αυτοκτονικό "πόλεμο εναντίον ενός ιού" που επέβαλαν στον κόσμο. Και όλοι θα πρέπει πάντα να θυμούνται τον απίστευτο ανθρώπινο πόνο που γέννησαν τελικά όλοι αυτοί.

The Dossier

Το Macroskopio στηρίζεται αποκλειστικά στις δωρεές των αναγνωστών. 
Δεν έχει διαφημιστικά έσοδα και δεν χρηματοδοτείται από εταιρείες ή πολιτικά κόμματα. 
Η οικονομική σας στήριξη είναι ταυτόχρονα μια στήριξη επιβίωσης για ένα αδέσμευτο site σχολιασμού της επικαιρότητας, αλλά και μια αναγνώριση της ποιότητας της δουλειάς μας.
Το Macroskopio στηρίζεται αποκλειστικά στις δωρεές των αναγνωστών. 
Δεν έχει διαφημιστικά έσοδα και δεν χρηματοδοτείται από εταιρείες ή πολιτικά κόμματα. 
Η οικονομική σας στήριξη είναι ταυτόχρονα μια στήριξη επιβίωσης για ένα αδέσμευτο site σχολιασμού της επικαιρότητας, αλλά και μια αναγνώριση της ποιότητας της δουλειάς μας.

Μείνετε σε επαφή

Εγγραφείτε στο Newsletter

magnifiercross