Σκίτσο του Steve Jobs
Διαχρονικά, Αφηγήματα
Η Παρακαταθήκη του Steve Jobs
…stay hungry, stay foolish…

Η Ομιλία του Steve Jobs που αποτελεί μία διαχρονική παρακαταθήκη και θα εμπνέει τους νέους για πολλά χρόνια, είναι σαφέστατα μια στιγμή στην ιστορία που αξίζει την προσοχή όσων δεν είχαν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν ποτέ στο παρελθόν.

Η εμβληματική φυσιογνωμία του Jobs, που άλλαξε την Εποχή μας, υπήρξε πέρα από Σύμβολο καί αμφιλεγόμενη. Τα επιτεύγματά του όμως θα στέκουν για πάντοτε καθοριστικά στην καμπή της εισόδου μας στην εποχή της πληροφορικής.

12 χρόνια μετά, για την Ελλάδα του 2017, όπου οι ευκαιρίες για τους νέους είναι δυστυχώς καταβαραθρωμένες μέσα στην οχλοβοή της ύφεσης, ο τρόπος σκέψης και ο εμπνευστικός του Λόγος δεν χάνουν σε αξία.

Η σύγκριση που θα μπορούσε να κάνει κάποιος ως προς τις ευκαιρίες που του δόθηκαν για να πετύχει ό,τι πέτυχε σ’ ένα διαφορετικό και γόνιμο επιχειρηματικό  περιβάλλον στην Αμερική του ’80 και του ’90, θα ήταν άδικη για την ταλαιπωρημένη Ελλάδα που αδυνατεί να κρατήσει τα καλύτερα μυαλά της μέσα στην χώρα.

Ο Λόγος του, όμως, δυναμικός και ανθρώπινος, οραματικός και ρεαλιστικός συνάμα, θα αντηχεί για πάρα πολλά χρόνια μέσα στις ψυχές αυτών που καταφέρνουν να κάνουν τη διαφορά.

Μάθημα ζωής εκπληκτικό και σας το προτείνουμε να το παρακολουθήσετε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

“… STAY HUNGRY, STAY FOOLISH…”

Διαβάστε Σχετικά…