Ενισχύστε το Macroskopio

Δεν υπάρχει Χρόνος σύντεκνοι…

Λίγη ακόμη υπομονή και όλα θα τελειώσουν, μην αγχώνεσαι!

Αν ακόμα θεωρείς φίλε Αναγνώστη ότι σχεδόν τα πάντα μπορεί να πηγαίνουν θεόστραβα είτε από σύμπτωση είτε απ’ το κακό το ριζικό μας, καλύτερα να το ξανασκεφτείς.

Στη Στατιστική επιστήμη υπάρχουν αποδεδειγμένες αρχές σύμφωνα με τις οποίες αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα δε μπορούν να σταθούν με καθαρά επιστημονική λογική.

Και να θέλαμε δηλαδή, τόσο χάλια δε θα τα κάναμε!  = ΑΡΑ, ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ!

ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ. Μπορεί να μην αποδεικνύεται, αλλά διαφαίνεται ΕΝΤΟΝΩΣ!

Και βέβαια θα αρχίσουν οι γνωστές διαφωνίες περί συνωμοσίας ή μη συνωμοσιολογίας και τα γνωστά με τα οποία εκατομμύρια κόσμος αρέσκεται να περνάει την ώρα του στους καφενέδες.

Η ουσία όμως παραμένει. Κάτι πάει τόσο πολύ λάθος μόνον όταν είναι σχεδιασμένο για να πάει τόσο λάθος.

Εν τω μεταξύ καθώς εμείς διαφωνούμε για το οτιδήποτε και σκοτωνόμαστε μεταξύ μας ως προς το αν φταίμε, επειδή γενετικά καταντήσαμε η χειρότερη φυλή του πλανήτη, ή απλά όλα είναι φυσική επίπτωση των πολιτικών επιλογών και άλλες λοιπές ακαδημαϊκές απόψεις και συζητησούλες, Η ΧΩΡΑ ΑΛΩΝΕΤΑΙ, ΣΚΥΛΕΥΕΤΑΙ και ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ.

thanatos 1

pulse graph

ΚΑΙ ενώ ακόμη και ως προς αυτό υπάρχουν διαφωνίες … μάλιστα ένα ποσοστό όχι αμελητέο ειλικρινά πιστεύει ότι έρχονται καλύτερές μέρες γιατί έτσι θέλει να πιστεύει για να μπορεί να βγάλει την ημέρα δεδομένου ότι η κατάθλιψη έχει την κακιά συνήθεια να σε αφήνει άγρυπνο… Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ.

ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΑΡΞΙΑΚΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ αυτό που ζούμε.

Ενώ είναι ύπουλη απειλή, χωρίς κηρυγμένο πόλεμο, είναι επίσης και η μεγαλύτερη που έχει ζήσει ο τόπος, και δε συγκρίνεται ούτε με την Περσική απειλή των Κλασσικών χρόνων ούτε με τις μεταναστεύσεις των βαρβαρικών φύλων του Μεσαίωνα αλλά ούτε καν με την Άλωση. ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΗΡΥΧΤΗ ΚΑΙ ΔΙΑΒΡΩΤΙΚΗ απειλή που σε τρώει από μέσα σαν τον Καρκίνο.

Οι νέοι φεύγουν και πιθανότατα δε θα ξαναγυρίσουν. Να μη λέμε ανοησίες τώρα. Διότι ΕΔΩ κάποιοι φρόντισαν να αμείβονται οι εργαζόμενοι με γελοία ποσά, να φορολογούνται με αισχρά ποσοστά και να ασφαλίζονται με απίθανα νούμερα και παροχές Υγείας που είναι το πιο σύντομο ανέκδοτο.

Άλλοι μπουκάρουν στη χώρα απολύτως παράνομα και αλλάζουν σαρωτικά το δημογραφικό χάρτη. Ταυτόχρονα οι γεννήσεις μας έχουν αποχαιρετήσει, η Οικονομία βρίσκεται σε χειρότερη κατάσταση απ’ ότι το 2010 που υποτίθεται ότι ήμασταν Πρώτη είδηση παντού και ο γηράσκων πλέον πληθυσμός φαίνεται μέσα στην ταλαιπωρία του να ψάχνει έστω ένα βλαμμένο αφήγημα για να βγάλει τη μέρα του χωρίς να τρελαθεί.

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΗΤΤΗΘΗΚΑΜΕ από ΕΝΑΝ ΑΟΡΑΤΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΕΧΘΡΟ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ότι όλο αυτό δεν ήταν τυχαίο.

Τουλάχιστον λίγα χρόνια πριν εξαφανιστούμε ως Κράτος, Έθνος και δεν ξέρω ’γω τι άλλο, ας θυμόμαστε ότι ΝΑΙ με καθαρά Λογικούς όρους μπορεί να μην είμαστε σίγουροι ποιοι και γιατί το έκαναν αυτό ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ σίγουρα ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ και μάλιστα ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ.

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ που δε βγήκαν ποτέ να υπερασπιστούν το οτιδήποτε, να ξέρουμε λίγο πριν την εξαφάνιση μας ότι ΜΑΣ ΦΑΓΑΝΕ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ…

klama 1

Crying baby angel in graveyard protecting gravesite. Taken at sunrise with a shallow depth of field.

Και αν ακόμη αμφιβάλλεις κοίτα γύρω σου = ΤΟΣΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ … ό,τι και να λέμε τώρα!

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, και καλή επιστροφή στη θνήσκουσα Ελλάδα που βυθίζεται αργά και βασανιστικά, και δε λέει να ψοφήσει να μας αφήσει ήσυχους μέσα στη γλυκιά θαλπωρή της ήττας μας.

Διότι για να λέμε και του χαμένου κορμιού το δίκιο, ξέρεις φίλε αναγνώστη ότι και ο ηττημένος έχει τα καλά του, έχει τα τυχερά του.

Δεν είναι μικρό πράγμα να έχει μια ηρεμία, μια χαρμολύπη, μια παθητικότητα ηδονική και να ξέρει πως δε θα ταλαιπωρηθεί και πολύ, και όλο αυτό θα κρατήσει λίγα χρόνια και μετά θα φύγει κι αυτός, και από κει παν κι οι άλλοι….

Έχει τα τυχερά του να είσαι ο looser, ο ανάξιος κληρονόμος, που τα έκανε σαν τα μούτρα του, και την ώρα που τον δηλητηρίαζαν αυτός αμφέβαλλε για το αν φταίει ο ίδιος ή φταίει η ατυχία του – με την ευγενική χορηγία πάντα των ΜΜΕ!

Ο Χρόνος τελειώνει λουζεράκο, το μαρτύριο σύντομα θα έχει ολοκληρωθεί και συ θα μπορέσεις γαλήνιος πλέον να πας στο καλό και να αφήσεις την Ιστορία στους Νικητές που σε δολοφόνησαν.

Καληνυχτούδια…

Το Macroskopio στηρίζεται αποκλειστικά στις δωρεές των αναγνωστών. 
Δεν έχει διαφημιστικά έσοδα και δεν χρηματοδοτείται από εταιρείες ή πολιτικά κόμματα. 
Η οικονομική σας στήριξη είναι ταυτόχρονα μια στήριξη επιβίωσης για ένα αδέσμευτο site σχολιασμού της επικαιρότητας, αλλά και μια αναγνώριση της ποιότητας της δουλειάς μας.
Το Macroskopio στηρίζεται αποκλειστικά στις δωρεές των αναγνωστών. 
Δεν έχει διαφημιστικά έσοδα και δεν χρηματοδοτείται από εταιρείες ή πολιτικά κόμματα. 
Η οικονομική σας στήριξη είναι ταυτόχρονα μια στήριξη επιβίωσης για ένα αδέσμευτο site σχολιασμού της επικαιρότητας, αλλά και μια αναγνώριση της ποιότητας της δουλειάς μας.

Μείνετε σε επαφή

Εγγραφείτε στο Newsletter

magnifiercross